bundan 2 yil önceydi çok sevdim çokkkkkkk anlatamam o cennet gözlerine vuruldum basta alay edip dalga geçtigim adama asik olmustum sanki damarlarimdan akan kan yüregimdeki bir dag olmustu sadece o vardi hayatimda tek o bütün erkekler kardesim abim olmustu kimseye bakamaz görmez oldum o gözler anlatamam bu duyguyu yasamalisiniz neyse birgün benim arkadaslarimla gittigim bir kafe vardi oraya takiliyorduk ve ben hergün onu görme umuduyla giderdim oraya her gün kalbim yerinden çikardi yüzüm kizarir saçmalaardim bir gün o kafeye baskasiyla geldi o an sanki dünya basima yikildi sustum hiç birsey yapamadim onu okadar sahiplenmistimki sanki bana aitti sadece ask iste neyse zaman geçti ve o birgün geldi açildi konustuk dertlestik bana 10 aydir bekledigim seyleri söyledi o an sevinçten öle bilirdim inanin sonra ben onu hergün daha çok sevdim daha çok günler günleri kovalarken ben o cennette mutluydum ama çok sürmedi o mutluluk sadece ben mutluymusum bu askta ben hergün bu aski içime sigdiramaz ken o na olan aski hergün haykirirken o bana birgün bu ask bitti sana karsi içimde hiç birsey kalmadi dedi oan ölmek istedim olmaz olamz o bana bunlari söylüyemez dedim ben gözlerim doldu ama aglama kizim dedim kendime o ise etrafa bakiyor hiç birsey olmamis gibi davraniyordu askimiz bitmisti ben hala onu çok seviyorum hala onun için göz yasi döküyorum ve geçenlerde baskasiyla sözlendigini ögrendim o artik baskasinin ona mutluluklar diliyorum bu gözler ve bu kiz o cennette var oldu orda yasadi orda mutlu oldu simdi gülmüyorum ben biliyormusun ama sen mutlu ol be güzel gözlüm onu bilmek bile mutlu eder beni simdi bende gidiyorum hayatindan ama bir seyi bil seni hep beklerim hep severim seni seviyorummmmmmmmm hacim